Rubriky

Hlavná stránka Vyhľadávanie Diskusné fórum Antikvariát Výstavy a predajné stretnutia ("burzy")LiteratúraHerpetofauna SRVivaristika na známkachŽabčonoviny

Články a iné

TeraristikaAkvaristikaReportážeNápady pre VásZo svetaAktuality Fotogaléria

Inzercia

DarujemKúpimPredám

CITES

Na SlovenskuV ČecháchVšeobecneOficiálne stránky

Ostatné

Kontakt Linky Naše bannery Reklama

Komentáre: Zoológia, 2. nezmenené vydanie

Pridať nový komentár
Meno:
Komentár:
Kontrolný kód: Prosím opíšte: code
sem:
Komentáre k článku

Gabriel (5.2.2013 15:22):
Po prečítaní, úplne s pánom Čambalom súhlasím. A vôbec sa nečudujem, že úroveň vysokého školstva v určitých oblastiach rapídne upadá - aj vďaka takýmto učiteľom. Je to hanba.
tomas (13.5.2013 15:44):
Katastrófa. Strašne preafektovaná a riadne namyslená. Stará chcela mladou byť.
štefan (14.5.2013 23:05):
Tomas, viem, ako ste to mysleli. Ale tu nejde o vek, ale o to, čo táto pani autorka priniesla nového vo svojej práci. Vôbec nič. A práve tu je kameň celého úrazu. Alebo inak to napíšem. Ako sa nechal počuť náš profesor zoológie na UKF NR: "Pane kolego, musíte si uvědomit, že autorka této práce musela něco publikovat. Jí šlo podle všeho o další titul. Nic víc, nic míň. A tak i její výsledek vypadá".
Robo (3.7.2013 11:07):
Súhlas so všetkým. Mali sme tú česť. Dotyčná je okrem iného jeden bezcharakterný človek.
gabo (28.11.2013 08:19):
je to katastrofa mat v skolstve preafektovaneho pedagoga. Vekom mlada, bez mejkapu stara. Ani prsten nema, asi chodi na zatahy, co nato jej manzelť Pracu vraj ledva obhajila, chce byt vystrednym dominantom a osobnostou, je karieristka a preto vsetko kvoli kariere. Je to bezcharakterny clovek. Ked nas uci, len uskrny a velky vystrih, sama vonavka a mejkap. V jednoduchosti je krasa, nie v umeline. Zije z klebiet, ohovarani, vychadza z triedy a vsetko pocujeme az dnu. Hlavne ak je trocha agresivna. Nech sa jej dari.
Štefan (26.1.2014 20:24):
Kolegovia, je smutné, že človek, a je jedno o koho ide, učí našu nastupujúcu generáciu a sám mal čo robiť, aby obhájil svoju prácu. Je priam zarážajúce, že tento "pedagóg" má tú drzosť odovzdať do tlače rukopis, ktorý je písaný z rýchlika. Nepoznám danú pani profesorku, ale úplne mi stačilo prečítať si jej "dielo". Nezabudnem, v akom úžase a šoku som si cestou z SPU NR, kde som danú publikáciu bol o.i. zakúpiť, čítal jej riadky. Aj na prednáškach v UKF NR, aj v autobuse smerom domov. A nestačil sa čudovať či to, čo čítam je možné vôbec dať na papier, publikovať a k tomu ešte aj odporúčať to pre študentov...

www.aquabooks.cz zoochov.cz