Rubriky

Hlavná stránka Vyhľadávanie Diskusné fórum Antikvariát Výstavy a predajné stretnutia ("burzy")LiteratúraHerpetofauna SRVivaristika na známkachŽabčonoviny

Články a iné

TeraristikaAkvaristikaReportážeNápady pre VásZo svetaAktuality Fotogaléria

Inzercia

DarujemKúpimPredám

CITES

Na SlovenskuV ČecháchVšeobecneOficiálne stránky

Ostatné

Kontakt Linky Naše bannery Reklama

Komentáre: Pomôžte nám tvoriť časopis VIVARISTA.sk poriadne

Pridať nový komentár
Meno:
Komentár:
Kontrolný kód: Prosím opíšte: code
sem:
Komentáre k článku

peter (28.10.2013 11:08):
Dobrý deň, som pravidelným čitateľom časopisu Vivarista a sledujem jeho stránky od samého začiatku vydávania. Zaregistroval som Vašu výzvu o pomoc, ale sám mám toho málo, tak neviem poskytnúť pomoc, čo je mi nepríjemné a ľúto. Uvedomujem si, že všetko stojí a padá na peniazoch a že toto je časopis, ktorý je voľne prístupný na nete pre každého. Bez pomoci nebude môcť pokračovať, ale skutočne neviem ako pomôcť mimo finančne. Ak je takáto možnosť, forma pomoci, napíšte. Ďakujem.
štefan (28.10.2013 11:17):
Dobrý deň pán Peter, ďakujem za Váš názor i snahu pomôcť. Každý čitateľ môže pomôcť aj nefinančne a to tým, že bude naším stálym čitateľom a ak chováte zvieratko, budem rád, ak nám o ňom napíšete článok. Už tým nám pomáhate, pretože časopis VIVARISTA robíme pre každého čitateľa, ktorý hľadá na jeho stránkach podnetné, zaujímavé informácie. A to nielen z chovu jednotlivých živočíchov. Na strane druhej je aj mne jasné, že financovať časopis je náročná vec, ktorú robím zo svojho príjmu už dlhé roky. Treba si uvedomiť, že Vivarista vychádza, s určitými zmenami, od roku 2000, teda už takmer 14 rokov. Raz sa ale môže stať, že nebudú financie na jeho udržanie, ktoré momentálne pokrývam z chodu antikvariátu a z príspevkov od darcov, mojich honorárov..., a časopis zanikne. To ale nechcem. Preto som si dovolil osloviť každého čitateľa. Napriek tomu si ale ctím a vážim postoj každého z nich, hoci už len tým, že nám zachová svoju priazeň. Ďakujem za to každému!

www.aquabooks.cz zoochov.cz