Rubriky

Hlavná stránka Vyhľadávanie Diskusné fórum Antikvariát Výstavy a predajné stretnutia ("burzy")LiteratúraHerpetofauna SRVivaristika na známkachŽabčonoviny

Články a iné

TeraristikaAkvaristikaReportážeNápady pre VásZo svetaAktuality Fotogaléria

Inzercia

DarujemKúpimPredám

CITES

Na SlovenskuV ČecháchVšeobecneOficiálne stránky

Ostatné

Kontakt Linky Naše bannery Reklama

Thailand, 1994, čistá

Vivaristika na známkach

Po ilustrátorskej stránke vskutku nádhernú kolekciu /blok/ čistých známok vydalo Thajsko ešte v roku 1994. Predstavovaná filatelistická kolekcia ilustrátorsky do najmenších detailov dobre vystihuje nielen samostatných predstaviteľov daného druhu krabov, ale aj typický biotop, ktorý obývajú. Ilustrátorsky dokonalý je aj priestor na samotnom bloku, ktorý zjednodušenými ilustráciami, na rozdiel od samotnej kolekcie známok, ktorá je ilustrátorsky na veľmi vysokej úrovni rovnajúcej sa až k fotografii, vystihuje prvky života kraba nachádzajúceho sa na známke hodnoty najvyššej.
Hodnota segmentov kolekcie je od 3 do 10 Bahtov. Jediným veľkým mínusom inak vskutku krásnej kolekcie je, že vedecké názvy štyroch vyobrazených druhov krabov sú skutočne neprečítateľné, aj keď sme sa o to pokúšali niekoľkokrát. Nepomohlo ani hľadanie na internete pod rôznymi heslami.











Zo zbierok Štefan Čambal, VIVARISTA.sk

| Vytlačiť článok |

Šéfredaktor | 5.4.2009 09:31 | 0 komentárov | 4441x


www.aquabooks.cz zoochov.cz