Rubriky

Hlavná stránka Vyhľadávanie Diskusné fórum Antikvariát Výstavy a predajné stretnutia ("burzy")LiteratúraHerpetofauna SRVivaristika na známkachŽabčonoviny

Články a iné

TeraristikaAkvaristikaReportážeNápady pre VásZo svetaAktuality Fotogaléria

Inzercia

DarujemKúpimPredám

CITES

Na SlovenskuV ČecháchVšeobecneOficiálne stránky

Ostatné

Kontakt Linky Naše bannery Reklama

Fiasko nitrianskej burzy

Náš stĺpček

Dnes (14.3.2009 - pozn. redakcie) sa konala tradičná teraristická burza HOBBY EXOTICA NITRA na netradičnom mieste. Burza totiž nebola v priestoroch internátu Mladosť patriacemu pod SPU Nitra prvý krát.
Kedysi v dávnych časoch nesmierne pútavá akcia, na ktorej sa stretávali snáď všetci vtedajší vivaristi, v týchto posledných rokoch zažíva vari najhoršie obdobie svojho života. ťažko povedať, či za to bezprostredne môže zmena miesta akcie z pôvodného CVČ DOMINO na intrák SPU, slabá reklama /či skôr žiadna/ alebo iný faktor.
Prekvapujúce bolo, že okrem niekoľkých málo portálov nebola reklama, avízo o dnešnej akcii proste NIKDE. A, ako vieme, bez reklamy sa ani lístok vo vetre nemôže pohnúť. Darmo má samotná akcia svoj vlastný portál, lenže ten nie je ani aktualizovaný a tak na ňom nájdeme starú adresu CVČ DOMINO so vstupným a stolným v Skk. Je preto vcelku možné, že tých pár predajcov a potencionálnych návštevníkov proste netrafilo na správne miesto činu. Smola. Pre predajcov, ale aj organizátora, ktorý už tradične vytasil svoj stolík s prenosnou pokladničkou a vyberal vstupné aj vtedy, keď sa polovička predajcov balila na predčasný odchod. Nám sa o pol jedenástej podarilo narátať 7 stolov so sortimentom, ktorému by hravo mohol konkurovať stredne silno zásobený chovprodukt v ktoromkoľvek našom meste.
Z kuloárnych hlasov, ktoré sa neustále ozívali, sme sa dozvedeli, že je najvyšší čas, ak sa nitrianska burza má skutočne zachrániť a nie ešte viac potopiť, by bolo viac než žiadúce, aby doterajší organizátor burzy ju konečne odovzdal Marekovi T., ktorému to slúbil už asi pred rokom. Je nepochybné, že Marek T. by dokázal pripraviť oveľa hodnotnejšiu akciu v Nitre. Je vcelku možné, že sa dočkáme doby, kedy v Nitre sa budú konať dve tera burzy. Jedna potápajúca sa a druhá silná. Je už na predajcoch a návštevníkoch ktorú z nich si vyberú.
Zaplatiť za stolné a vstupné niekoľko eur a stáť pri svojom predajnom mieste si môže každý nacvičovať doma. A, navyše, úplne zadarmo...

| Vytlačiť článok |

Šéfredaktor | 14.3.2009 17:06 | 0 komentárov | 4202x


www.aquabooks.cz zoochov.cz