Rubriky

Hlavná stránka Vyhľadávanie Diskusné fórum Antikvariát Výstavy a predajné stretnutia ("burzy")LiteratúraHerpetofauna SRVivaristika na známkachŽabčonoviny

Články a iné

TeraristikaAkvaristikaReportážeNápady pre VásZo svetaAktuality Fotogaléria

Inzercia

DarujemKúpimPredám

CITES

Na SlovenskuV ČecháchVšeobecneOficiálne stránky

Ostatné

Kontakt Linky Naše bannery Reklama

Časopis Vivarista.sk publikoval už 7000 článkov

S príchodom Nového roka 2018 je práce na obsahu nášho časopisu Vivarista.sk viac než dosť. Aktualizujú sa články a tie už neaktuálne sa odstraňujú do zabudnutia. Nešlo si pri tejto práci nevšimnúť, že počet publikovaných článkov sa každým dňom viac a viac približuje k úctihodnému číslu. 7000 článkov, populárno-vedeckých prác, recenzií, prekladov či aktuálnych informácií z diania okolo nášho koníčka.
7000 - je to málo alebo veľa? Myslím, že je to dosť. A je jasné, že kým bude časopis Vivarista.sk vychádzať ako jeden z mála (temer) denne aktualizovaných internetových titulov, pribudne tých článkov ešte veľa. Rovnako ako je tomu u návštevnosti. Tá sa k tomuto okamihu pohybuje okolo 2 614 030 čitateľov. Vivarista.sk sa tak stal neoddeliteľnou súčasťou života a to nielen akvaristov, teraristov, biológov, cestovateľov, ale predovšetkým skutočných milovníkov živej prírody. A vďaka im si Vivarista.sk naplnil svoje vlastné poslanie. Informovať o dianí z tejto špecifickej oblasti čo možno najaktuálnejšie. V tejto súvislosti sa otvára priestor aj pre vás všetkých, čo majú čo povedať (napísať). Priestor na publikovanie svojich poznatkov, informácií má skutočne každý. Tak do toho!



Článok, ktorý v hlavičke nesie magické číslo 7000

(šč), VIVARISTA.sk

| Vytlačiť článok |

Šéfredaktor | 2.1.2018 16:26 | 0 komentárov | 1598x


www.aquabooks.cz zoochov.cz