Rubriky

Hlavná stránka Vyhľadávanie Diskusné fórum Antikvariát Výstavy a predajné stretnutia ("burzy")LiteratúraHerpetofauna SRVivaristika na známkachŽabčonoviny

Články a iné

TeraristikaAkvaristikaReportážeNápady pre VásZo svetaAktuality Fotogaléria

Inzercia

DarujemKúpimPredám

CITES

Na SlovenskuV ČecháchVšeobecneOficiálne stránky

Ostatné

Kontakt Linky Naše bannery Reklama

Podeľte sa so svojimi skúsenosťami s chovom živočíchov. Publikujte u nás!

Ak sa aj vy venujete chovu akváriových, teráriových živočíchov, pestujete rastliny, cestujete po svete, ste dobrým fotografom, vaším koníčkom je batracho, herpeto, ornito, mammalo alebo ichtyo - lógia, ochrana životného prostredia alebo aj ďalšie zložky záujmu o živú prírodu a chcete sa o svoje poznatky podeliť s ostatnými čitateľmi, ste na dobrej adrese.

Každému z vás ponúkame možnosť publikovať svoje práce v akomkoľvek rozsahu na stránke odborného online časopisu VIVARISTA.sk!
Radi odpublikujeme každú dobrú prácu, každú dobrú fotografiu (prosíme ju poslať v PDF vo veľkom rozlíšení), každý dobrý nápad. Ako odmenu ponúkame zľavu v našom antikvariáte(antikvariat.vivarista.sk) na nákup knižiek, časopisov a ďalších predmetov z našej ponuky.

Čakáme na každý článok! Prosím, pošlite ho, kľudne aj s fotografiou, iustráciou, na adresu stefancambal@gmail.com, heslo: článok do časopisu vivarista.sk. V prípade doplňujúcich otázok ma, prosím, neváhajte kontaktovať aj na čísle 0905 178 722.

Ďakujeme!

(š)

| Vytlačiť článok |

Šéfredaktor | 13.11.2015 13:13 | 0 komentárov | 1931x


www.aquabooks.cz zoochov.cz