Rubriky

Hlavná stránka Vyhľadávanie Diskusné fórum Antikvariát Výstavy a predajné stretnutia ("burzy")LiteratúraHerpetofauna SRVivaristika na známkachŽabčonoviny

Články a iné

TeraristikaAkvaristikaReportážeNápady pre VásZo svetaAktuality Fotogaléria

Inzercia

DarujemKúpimPredám

CITES

Na SlovenskuV ČecháchVšeobecneOficiálne stránky

Ostatné

Kontakt Linky Naše bannery Reklama

Rosemary Low: Chov papoušků

Do knižnice exotára

Na 12.9.2015 ohlásilo nakladateľstvo Dona ďalšiu perličku v podobe chovateľskej knižky o papagájoch. Tentoraz z pera Rosemary Low. Táto britská publicistka a chovateľka papagájov bude české rozšírené vydanie osobne krstiť na septembrovom siedmom ročníku seminára Svět papoušků a lidí, ktorý sa koná v kongresovom centre Tři věžičky u Jihlavy. V rámci tohto podujatia prednesie Rosemary Low vlastnú prednášku na tému Všeobecný chov papagájov a zlepšovanie chovateľských podmienok. Teda tematicky prednášku blízku knihe, ktorá vychádza u príležitosti seminára. Autorka bude publikáciu aj podpisovať.

Publikácia je celofarebná, brožovaná o veľkosti 165 x 235 mm a rozsahu 200 strán. Na jej stránkach sa autorka venuje všeobecnému chovu papagájov v ľudskej starostlivosti. V knihe píše o druhoch vhodných pre chov, výžive a potrave, voliérach, ručnom odchove a ďalších všeobecných chovateľských tematoch. Autorka v publikácii uvádza svoje praktické skúsenosti, ktoré načerpala ako vo svojom vlastnom chove, tak ako kurátorka významných vtáčích parkov.

(šč), VIVARISTA.sk

| Vytlačiť článok |

Šéfredaktor | 1.9.2015 10:24 | 0 komentárov | 2214x


www.aquabooks.cz zoochov.cz