Rubriky

Hlavná stránka Vyhľadávanie Diskusné fórum Antikvariát Výstavy a predajné stretnutia ("burzy")LiteratúraHerpetofauna SRVivaristika na známkachŽabčonoviny

Články a iné

TeraristikaAkvaristikaReportážeNápady pre VásZo svetaAktuality Fotogaléria

Inzercia

DarujemKúpimPredám

CITES

Na SlovenskuV ČecháchVšeobecneOficiálne stránky

Ostatné

Kontakt Linky Naše bannery Reklama

Časopis VIVARISTA.sk nekončí, ale potrebuje VAŠU POMOC!

Načítal sa vám VIVARISTA.skť Nabudúce tu ale nemusí byť! Neziskové médium nemôže prežiť bez pomoci svojich čitateľov

Priznám sa, že s koncom leta sa vždy vydesím. K tomu ani nie je treba až tak mnoho. Plne stačí, ak si uvedomím, že po lete príde jeseň a ako každý rok, tak aj teraz ma čaká platiť za prevádzku nášho časopisu, za antikvariát, ktorý k nemu už roky neodmysliteľne patrí a ktorý náš časopis vlastne drží nad vodou. Tesne nad vodou, ale i tak je to pomoc.
Len nedávno som sa k vám všetkým prihováral s rovnakou prosbou, ako to robím teraz: Pomôžte, časopis VIVARISTA.sk potrebuje vašu pomoc! Bez financií sa žije každému ťažko. To veľmi dobre viem. Od samého začiatku vydávania VIVARISTA.sk a je to už pár rokov (nenechajte sa zmýliť údajom na titulke, kde je uvedený rok 2007!, v skutočnosti vydávame VIVARISTA.sk od roku 2001!) financujem jeho život zo svojho. Je to moje dieťa a tak som k nemu aj pristupoval a dotoval ho. Keď som to finančne nevládal, oslovil som vás a pomohli ste mi svojou troškou, za čo každému nesmierne ďakujem. Bol to z vašej strany dôkaz, že čo robíme, je fajn a časopis VIVARISTA.sk máte radi. V neposlednom rade už pár rokov dotujem vydávanie časopisu VIVARISTA.sk z príjmu z predaja knižiek a časopisov na našej sesterskej podstránke antikvariat.vivarista.sk. Nie je to veľká injekcia, ale predsa len pomôže. VIVARISTA.sk sa snažím od samého začiatku udržať pri živote, a to aj keď na jeho vydávanie niet peňazí od bohatých sponzorov, pracujem bez nároku na akúkoľvek odmenu, ak nerátam dobrý pocit, že to, čo robím, nerobím len pre seba, ale predovšetkým pre vás - našich čitateľov, akvaristov, teraristov a milovníkov živej prírody. A sľubujem, že budem tvoriť VIVARISTA.sk aj naďalej, pretože ma to jednoducho baví a vnútorne napĺňa.
Práve preto prosím tých z vás, ktorí veria časopisu VIVARISTA.sk a majú ho radi, aby mu poslali pár eur. Verím, že si to tento formát plne zaslúži. Prispieť môžete najlepšie na účet v mBank: 520700-4200908265/8360, prosím, uvádzajte pri svojej platbe aj predčíslie!, alebo nás prosím kontaktujte na mail stefancambal@gmail.com, mobil 0905 178 722.
Pomôcť ale možno aj nefinančne. Môžete sa priamo zapojiť do tvorby nášho časopisu prostredníctvom svojich článkov i fotografií. Možností je mnoho a ja každému z vás, čo sa rozhodnete pomôcť vopred ďakujem.

Štefan

| Vytlačiť článok |

Šéfredaktor | 19.8.2014 14:10 | 0 komentárov | 2510x


www.aquabooks.cz zoochov.cz