Rubriky

Hlavná stránka Vyhľadávanie Diskusné fórum Antikvariát Výstavy a predajné stretnutia ("burzy")LiteratúraHerpetofauna SRVivaristika na známkachŽabčonoviny

Články a iné

TeraristikaAkvaristikaReportážeNápady pre VásZo svetaAktuality Fotogaléria

Inzercia

DarujemKúpimPredám

CITES

Na SlovenskuV ČecháchVšeobecneOficiálne stránky

Ostatné

Kontakt Linky Naše bannery Reklama

Jakob Geck: Nanoakvária 12-35 litrů

Do knižnice akvaristu

Mal som za to, ze svet miniaturizácie je dávno preč. Ale ako vidno aj na tejto novej publikácii, zmenšovanie sa presunulo zo sveta techniky do živého sveta pod vodnou hladinou. Svedčí o tom aj nebývalý rozmach odvetvia "klasickej" akvaristiky - nanoakvaristika.
V najlepšom možnom čase, a to nielen vianočnom, prichádza na náš literárny trh publikácia, ktorá záujemcovi hltajúcemu všetko o akvaristike ponúka absolútne všetko od A po Z na stránkach knižky od Jakoba Gecka a Ulricha Schliewena Nanoakvária 12-35 litrov. Už samotný názov nás uisťuje, že nielen akvárium budeme potrebovať miniatúrne. Keď sa pustiť do nanoakvaristiky, tak potom úplne! Od akvárií, cez rastlinky a rybky až po čoraz obľúbenejšie krevetky a techniku.
Predkladaná knižka ponúkne každému pohľad na ktorý sa nedá zabudnúť. Občas síce budeme potrebovať aj lupu, ale v nanoakvaristike to už tak chodí.
Každopádne publikácia Nanoakvária 12-35 litrov si istotne nájde svoje čestné miesto v knižnici každého a to nielen akvaristu. Človek dnes nevie čo mu prinesie zajtrajšok. Čo ak to bude práve malý výsek živej prírody v podobe akvária síce miniatúrnych, ale zároveň neobmedzených rozmerov na pisacom stoleť

O titulu:

Jazyk: český
EAN: 9788072363445
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 64 stran

Malé, ale hezké! Nanoakvárium opravdu dokáže upoutat pozornost – ať už v něm žijí půvabné miniaturní rybky, neustále čilé krevetky nebo je prostě osázeno hezkými rostlinami. S objemem 12 až 35 litrů představuje atraktivní alternativu k „velkým“ akváriím, která potřebují daleko více místa, přitom není o nic náročnější na péči. V této příručce se dozvíte všechno, co musíte vědět o založení, vhodném osazení i správné údržbě miniakvárií. Kromě toho získáte hodně vyzkoušených rad a nápadů, jak si zařídit kousek podvodního světa tak, aby vám přinášel pořád jen radost.

(šč)

| Vytlačiť článok |

Šéfredaktor | 15.12.2009 21:24 | 0 komentárov | 3117x


www.aquabooks.cz zoochov.cz