Rubriky

Hlavná stránka Vyhľadávanie Diskusné fórum Antikvariát Výstavy a predajné stretnutia ("burzy")LiteratúraHerpetofauna SRVivaristika na známkachŽabčonoviny

Články a iné

TeraristikaAkvaristikaReportážeNápady pre VásZo svetaAktuality Fotogaléria

Inzercia

DarujemKúpimPredám

CITES

Na SlovenskuV ČecháchVšeobecneOficiálne stránky

Ostatné

Kontakt Linky Naše bannery Reklama

József Biró: Akvarisztika kezdőknek

Do knižnice akvaristu

Počet strán: 224
Väzba: tvrdá
Jazyk: maďarský
Dátum vydania: 3. augusta 2020
Vydavateľstvo: Athenaeum Kiadó
Rozmery: 2,5 cm x 16 cm x 23,5 cm

Egy szépen, szakszerűen beüzemelt, hozzáértően gondozott akvárium igazi ékszere a lakásnak. Minden akvarista megtapasztalja azonban, hogy a növényes akvarisztika bizony némi elméleti felkészültséget és rengeteg tapasztalatot kívánó hobbi. A magyar könyvpiac egyik nagy hiánya volt egy átfogó, naprakész, friss, gyakorlati szempontú, rendszerezett akvarisztikai kézikönyv, amely a kezdőt is átsegíti minden nehézségen, ugyanakkor a haladó akvaristának is hasznos információt tartalmazhat.

A szerző a Low Tech Akvakertész Közösség alapítója és vezetője, hazánk egyik legismertebb akvaristája, aki már eddig is rendszeresen és szívesen segített akvaristatársainak a krízisek kezelésében, az akváriumi növénygondozás alapvető biokémiai összefüggéseinek megismerésében és a gyakorlati fogások elsajátításában. Az Akvarisztika kezdőknek című, gazdagon illusztrált kézikönyv minden akvarista bibliája, amely az akvárium tervezésétől a megfelelő fajok kiválasztásán át egészen a növényes akváriumok napi üzemeltetési gyakorlatáig vezeti az olvasót. A könyv könnyen áttekinthető, rendszerezett tudást biztosít mindenkinek, aki úgy dönt, hogy ezzel a csodálatos hobbival szeretne foglalkozni.

| Vytlačiť článok |

Šéfredaktor | 21.10.2020 16:51 | 0 komentárov | 1005x


www.aquabooks.cz zoochov.cz